Taustatietoa tuotteista – Background information about services – Informace o službách

Käännöstyöt ja kielentarkastus – Translation and proofreading – Překlady a korektury

Käännän tšekin, slovakin, englannin ja saksan kielistä suomeen sekä suomesta tšekkiin ja englantiin. Oikoluen ja tarkistan oikeakielisyyden suomen- ja englanninkielisistä teksteistä.  Olen työskennellyt alalla vuodesta 1998 toimeksiantajinani tšekkiläiset, slovakialaiset ja suomalaiset käännöstoimistot, liikeyritykset, viranomaiset ja yksityishenkilöt. Olen kääntänyt mm. verkkosivuja, Tšekin tasavaltaa ja Prahaa käsitteleviä opaskirjoja sekä yleisiä ja tekniikan ja lainkäytön alojen tekstejä.

Tulkkaus – Interpretation – Tlumočení

Teen konsekutiivi- ja simultaanitulkkauksia tšekin, slovakin, englannin ja suomen kielten välillä. Asioimis- ja neuvottelutulkkina olen työskennellyt vuodesta 1997 toimeksiantajinani mm. oikeuslaitos, poliisi, sosiaali- ja terveydenhuollon viranomaiset, työvoimaviranomaiset, maahanmuuttovirasto, turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukset, valtionhallinto, yritykset, kotimaiset tulkkitoimistot sekä yksityishenkilöt. Olen suorittanut oikeustulkin erikoisammattitutkinnon. Minut voi tilata tulkkaamaan myös perhejuhliin tai vaikkapa asuntonäyttöön.

Kielikoulutus ja kulttuurikonsultaatio – Language and cultural trainin – Jazyková vyuka a kulturní konzultace

Opetan tšekin kieltä kaikentasoisille ryhmille ja yksityishenkilöille. Lisäksi opetan slovakin ja saksan kielten alkeita ja annan englannin kielen keskustelu- ja kertaustunteja. Opetan myös suomea tšekkiläisille tšekin kielellä. Kielikouluttajana olen työskennellyt vuodesta 2004 toimeksiantajinani mm. kansalais- ja työväenopistot, Suomi-Tšekki-seura ry., yritykset ja yksityishenkilöt. Konsultoin mm. yritysten ulkomaankomennukselle lähteviä työntekijöitä ja valmennan heitä tšekkiläisen arjen kohtaamiseen.
 

Opas- ja matkanjohtajapalvelut – Guiding and tour leading services – Průvodcování

Toimin auktorisoituna ja koulutettuna oppaana Helsingissä ja sen lähialueilla sekä mm. Suomenlinnassa ja Vallisaaressa. Opastuskieleni ovat suomi, englanti, saksa ja tšekki. Olen myös auktorisoitu Praha-opas ja teen opastus- ja matkanjohtajuustehtäviä erityisesti Tšekkiin, Slovakiaan, Saksaan ja Islantiin suuntautuvilla matkoilla.

Taloushallinnon palvelut – Services of Financial Administration AVAILABLE ONLY IN FINNISH!!!

Saatavilla kauttamme www.copisto.fi.

Kuva: Sirpa Seppälä